This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
  
Login
Esp     Cat     Eng
Online ticketing sales
Welcome to our online ticketing system.
Here, you can get your tickets in a simple way.
There are no tickets currently on sale.

Please select the date of the session

ULTIMUM VOTUM

Companyia de Teatre Fora Nirvis

Sala Mozart


Ultimum Votum”, és una obra de gènere comèdia apte per a tots els públics, en especial a la nostra gent de l’illa de Mallorca. En el 2014 les Germanes Rosenditas aparegueren per primera vegada en escenaris amb l’obra “ En es convent hi falta gent” amb gran èxit entre els pobles, fet que en 2017 es va dur a l’Auditòrium de Palma. Aquest 2019, tornen les Germanes Rosenditas amb més força amb una nova trama. T’ho perdràs?
Sor Rosenda ha mort. Ella, va ser la monja de la Congregació de les Germanes Rosenditas més apreciada del se poble. I a pesar de estar els seus darrers anys de la seva vida, servint al convent de Sineu, La seva darrera voluntat era ser enterrada amb la seva família de Sant Jordi. Les altres germanes, Sor Matilde, Sor Rosario, Sor Benita i la Superiora, no poden deixar aquest darrer vot, però Don Gori no acepta el trasllat del cos.
Què faran les germanes davant aquesta situació? Escoltaran l”ultimum Votum de Sor Rosenda? Seguiran amb els guirigalls i rialles de les germanes Rosenditas?

AUDITORIUM DE PALMA DE MALLORCA
Paseo Marítimo, 18, 07014 Palma de Mallorca
Telephone: +34 971 734 735
Email: info@auditoriumpalma.com

Follow us!

Disclaimer
Cookies policy
Powered by